Camping ved havet

Der er intet bedre end at campere ved havet med børnene! Der er bare noget ved at være omgivet af naturen, som gør alting sjovere og mere spændende. Desuden er der masser af muligheder for at få nye venner og minder. Uanset om I udforsker tidevandspuljerne, bygger sandslotte eller bare slapper af på stranden, er camping ved havet helt sikkert noget, der vil være en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Vigtigt at vide når man camperer ved havet

-Tidevandene kan komme hurtigt og uventet, så det er vigtigt at være opmærksom på dine omgivelser og tidevandsplanen.

-Bål på stranden er en god måde at lave mad og holde varmen på, men sørg for at lave dem sikkert væk fra træer og buske.

-Tag masser af mad og vand med dig, samt nogle grundlæggende ting som en førstehjælpskasse, hvis du skulle blive strandet.

-Vær opmærksom på de farer, der er forbundet med at svømme i havet, f.eks. revlestrømme og vandmænd. Svøm altid sammen med andre, og hold dig tæt på kysten.

-Hav det sjovt! Camping ved havet er en fantastisk måde at tilbringe tid med med familie og venner. Nyd solen, sandet og bølgerne!

Praktiske tips til camping ved havet med børn

Når du tager på camping ved havet med børn, er der nogle få ting, du skal tage højde for, så alle får det sjovt. Først og fremmest skal du overveje børnenes alder, og hvad de kunne være interesserede i at lave. Hvis de er meget små, vil de måske bare nyde at lege i sandet og padle i de lavvandede områder. Større børn vil måske udforske klippebassiner, tage en svømmetur eller endda prøve at fiske på havet.

Tænk over, hvilke aktiviteter I også kan lave som familie. Et spil strandcricket eller rundboldspil er altid sjovt, eller hvorfor ikke bygge sandslotte sammen? Hvis du har adgang til en båd, kan du padle eller svømme en tur i det åbne vand. Du skal bare sørge for at tage alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Selvfølgelig ville camping ved havet ikke være komplet uden nogle lækre fisk- og skaldyrsmadder. Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du prøve at tilberede noget af din fangst på lejrbålet. Ellers er der der er intet galt med at tage et par grillfavoritter med til grillen.

Med lidt planlægning kan camping ved havet med børn blive en sjov og uforglemmelig oplevelse for alle. Husk blot at pakke solcreme, insektmiddel og masser af snacks! Planlæg din ferie ved havet her: https://www.hvidbjerg.dk/ferie/campingferie/.

Previous Post
Next Post