Fly information på InsideFlyer

Lige i øjeblikket kan man følge konflikten mellem piloterne og SAS på InsideFlyver, som er en hjemmeside der giver oplysninger om rigtig mange ting inden for flyve verdenen. Her står mange givtige oplysninger, som blandt andet at der er nyt fragtflyselskab der lander i Billund, og at Loganair startede ruter til Aalborg, så hvis man vil vide noget omkring fly verdenen, så er jeg overbevist om, at det findes her. Udover at der er en masse nyttig information at finde, så har de også Rejse deals og Bonus tips. Ligesom SAS kan man også her optjene gratis hotelovernatninger og flyrejser hvis man melder sig ind som Guld medlem ved Euro Bonus. Jeg tænker at hjemmesiden kan bruges af alle som rejser, turister som forretningsrejsende.

Insideflyer.dk nyttig info

Jeg selv er ofte inde på insideflyer.dk jævnligt, for at følge udviklingen med konflikten mellem piloter og SAS, men også for at se om der er gode rejse tilbud som jeg kan gøre brug af – selv sådan noget som vurdering af de forskellige fly – om deres komfort, mad og drikke, service mm. – syntes jeg da er givtigt hvis jeg nu skulle vælge et fly, som jeg ville være sikker på også kunne tilfredsstille mine behov når jeg flyver. Det sidste jeg læste da jeg var på deres hjemmeside, var at der er flere lufthavne der har svært ved at finde personale til de ledige stilliger, efter der er kommet gang i rejselysten efter den lange Corona ned lukning – så er det rart at vide på forhånd at der er kaos.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.