Kaffemaskiner til erhvervslivet

Duften af en god kaffe, går gennem lokalerne – hvem kan modstå dette. Jeg selv ved, at når jeg dufter en rigtig god kaffe, så rejser jeg mig fra stolen, henter den duftende frisklavede kaffe, og går tilbage til min pind og arbejder videre. Jeg får det som om at jeg får mere energi af det, og det gør jeg nok også, da der er koffein i kaffe. Men der er forskel på kaffe og kaffe. Alene det at man rister sine bønner selv, eller har en af kaffeexpressen.dk kaffemaskiner der har hele bønner der males når man brygger sin kaffe, gør at kaffen har en helt anden smag. For mig er det en ekstra god medarbejder gestus, når der står en af disse kaffemaskiner på min arbejdsplads, og ikke en eller anden gammel kaffe på kolben eller fra en termokande.

Kaffeexpresen

Det er som at være sydpå, en espresso fra en espresso maskine, det er lige før at man kan lugte den gode lugt fra kaffebrygningen på billedet. Så er det også nemt selv at lave den, hvis man har den rigtige maskine til det. Hos Ole Sohn eller kaffeexpressen.dk kan man købe disse kaffemaskiner, om det så bare er en lille virksomhed eller en stor virksomhed, så har de alle størrelserne. Jeg er sikker på, at de virksomheder der har fået anskaffet sig en af disse maskiner har fået øget deres medarbejder trivsel og indsats bare ved denne lille indsats. Så jeg som kaffeelsker – har allerede anskaffet mig en.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.