Nyt tilbehør til bilen

Det kunne da være nye fælge, eller en ny bilradio, eller hvad man nu lige syntes at ens bil har brug for. Jeg selv kunne godt bruge en lille benzindunk, så jeg ikke behøver at være bange for at løbe tør for benzin. Jeg kan se at man også kan få en batterioplader og mange andre ting, som man også kan købe billigt i mange autoforretninger. Jeg ville selv købe diverse plejemidler til min bil, så den kan stå fin og ny hele tiden, og dog, det vil den aldrig komme til, for jeg er så luddoven, hvad bilpleje angår. Jeg plejer at køre til service med min bil, så støvsuger og vasker de bilen for mig. Jeg beder endda mit værksted om den dyre bilvask, så den lige får en lak forsegling med – så er jeg flot kørende igen.

Bil tilbehør af forskellig slags

Prøv lige at kigge lidt nærmere på billedet, og se hvor mange forskellige ting der findes inden for kategorien bil tilbehør, og det er kun et lille udpluk på et meget lille billede. Så tænk jer lige, hvor mange forskellige bil tilbehør der findes – og der findes garanteret også ting man slet ikke ved at det eksisterer. Nu om stunder skifter man vel kun dæk, når man går fra sommer til vinter og omvendt, hvor man tidligere også kunne komme ud for at man skulle bruge en krydsnøgle til at skifte dæk med, hvis man var punkteret. Det skal man ikke længere, nu er det en skumflaske.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.