Opbevaring af dine personlige genstande

Har du brug for at have et tørt og sikkert depotrum til opbevaring af dine ejendele? Du kan med fordele leje et depotrum, hvor du sikkert og trygt kan have dine ting uden at skulle bekymre dig om indbrud. Det kan være, at du på nuværende tidspunkt ikke har plads til dine ting. Måske skal du ud at rejse eller noget helt andet, der sker i dit liv, så du har brug for ekstra plads.

Det kan også være, at du har brug for en container til opbevaring af inventar. Det kan være, at du i forbindelse med renovering af dit hjem, har brug for et tørt sted til midlertidig at kunne have ting til fx. gulvet i din stue er slebet eller du har haft vandskade osv. Du kan leje en container efter behov, og det er muligt at forlænge perioden, hvis de husprojekt ikke overholder tidsplanen.

Hvis du skal flytte, vil det være en fordel at leje en container, så du nemt kan pakke dine ting løbene, så det hele ikke skal pakkes samme dag, og du kan tage det i dit eget tempo.

Har du en campingvogn, og ved du ikke, hvor du skal have den opbevaret om vinteren? I flere kommuner må man ikke have sin campingvogn holde på sin matrikel i længere tid ad gangen, ellers skal man søge om bygningstilladelse. Det kan derfor være en fordel at finde et sted, hvor din vogn kan holde et lovligt sted, så du igen er klar til at komme afsted på camping til sommer.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.