Priser på huslån

Der er forskellige muligheder for huslån, og jeg tænker jo at det er vigtigt at man ser sig godt for, for ikke at betale alt for meget for et huslån, for de skal jo betales tilbage. Jeg ved ikke hvad sådan et huslån pris er, men jeg vil da undersøge markedet for det. Jeg har brug for at der er gennemskuelige lånevilkår og personlig rådgivning. Det at jeg selv kan gennemskue tingene giver mig mere tryghed end en personlig rådgiver – de der personlige rådgivere er jo ligesom sælgere, de kan bare sælge vand i Sahara, og det er ikke nemt at slippe af med dem igen, før man lige har købt det de råder mig til at købe. Så god gammeldags gennemskuelighed, det hælder jeg til – men nu er jeg jo heller ikke lige tabt bag en vogn med hensyn til tal og økonomi, og det har da været mit held gennem årene. Jeg tør da slet ikke tænke på, hvis jeg ikke havde været det. Prøv engang imellem at se luksus fælden, og hvor mange der kommer i knibe økonomisk fordi de ikke kan gennemskue eller overskue tingene, og fordi der ikke har været en ordentlig personlig rådgiver tilstede. Jeg får nogen gange rigtig ondt af de der unge mennesker der bare ikke kan den del der hedder økonomi – tænk sig at man kan tro, at man kan komme af med sin gæld ved at optage nye lån – eller at de sælger deres ny købte telefon inden den er betalt for at få penge.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.