rosevin til din sommerfest

Mens alle rosevine er lavet af røde druer, kan den specifikke druetype variere afhængigt af den region, hvor vinen produceres. F.eks. er rosevin fra Frankrig ofte lavet på grenache- eller syrah-druer, mens rosevin fra Italien typisk er lavet på sangiovese-druer. Desuden påvirker den tid, som drueskallerne er i kontakt med saften, også vinens endelige farve. For eksempel har rosévin, der fremstilles ved hjælp af saignee-metoden, tendens til at være mørkere i farven, mens rosévin fremstillet ved hjælp af direkte presning typisk er lysere i farven. Uanset hvilken type drue der anvendes, eller hvordan den behandles, har alle rosevine en let og forfriskende smag, der gør dem perfekte til sommerdrinks.Rosevin er et populært valg til sommerbrug, fordi den er let og forfriskende. tjek masawine og se deres store udvalg.

Der findes mange forskellige typer rosévin med hver sin unikke smag. Nogle af de mest populære sorter af rosevin er bl.a:

1. Grenache Rose: Denne type rosevin produceres i Frankrig og er fremstillet af Grenache-druer. Den har en frugtagtig og blomsteragtig aroma med smag af jordbær og hindbær.

2. Sangiovese Rose: Denne type rosevin produceres i Italien og er fremstillet af Sangiovese-druer. Den har en frisk og frugtagtig smag med smag af kirsebær og jordbær.

3. Zinfandel Rose: Denne type rosevin fremstilles påpå USA’s vestkyst og er fremstillet af Zinfandel-druer. Den har en frugtagtig smag med smag af hindbær og jordbær.

4. White Zinfandel Rose: Denne type rosevin produceres i USA og er lavet af hvide Zinfandel-druer. Den har en sød smag med smag af jordbær og kirsebær.

5. Roscato Rose: Denne type rosevin produceres i Italien og er lavet af en blanding af røde druesorter. Den har en sød smag med smag af hindbær, jordbær og kirsebær.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.