Sukkerfri Hasselnød Sirup fra Kaffeexpressen

Så fandt jeg endelig den sirup, der gjorde at jeg fik min smagsoplevelse som jeg fandt for nogle år siden på en ferie i Kroatien – Hasselnød sirup, og guderne skal vide hvorfor jeg ikke tidligere havde fundet på at google kaffe sirup på nettet, for det var på den måde jeg fandt Kaffeexpressen.dk og Hasselnød siruppen. Jeg tror man skal have smagt den kaffe, for mit vedkommende er de espresso kaffe med noget hasselnød sirup i, før man kan genkalde sig denne vidunderlige kaffesmag. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle komme sirup i min kaffe, jeg drikker jo ikke kaffe med sukker, og sirup er jo en slags sukker eller sødemiddel. Men det må jeg jo så sande at det er jeg kommet til – et er en espresso kaffe sort, og en helt anden smag med smagssirup i.

Sirup fra kaffeexpressen.dk

Nu er det jo ikke kun hasselnød sirup jeg fandt på kaffeexpressen.dk men et utal af smagsvarianter – så jeg er faktisk gået hen og blevet fan af disse forskellige sirup smagsvarianter fra Kaffeexpressen. Jeg er glad for at de også findes i sukkerfri udgaver, for så har jeg en lidt bedre undskyldning for at jeg godt kan tillade mig at komme sirup i min kaffe. Der er ingen tvivl om at hasselnød siruppen er min favorit – men det hænger jo også lidt sammen med min ferieoplevelse, men på andenpladsen kommer Tiramisu siruppen. For her får jeg virkelig en smags oplevelse af, at jeg få Tiramisu til min kaffe.

Previous Post
Next Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.