Personalehuset Consulting & Outplacement

Personalehuset Consulting & Outplacement er en betegnelse for vores rådgivningskompetencer. Vores rådgivere har flere års erfaring med udvikling af mennesker og organisationer.

Vi skræddersyer lederprogrammer og teamudviklingsprogrammer, coacher ledere og medarbejdere i job, samt holder kurser og foredrag.

Vi hjælper også medarbejdere videre, hvis I står i en omstillingsproces. Her bidrager vi med vejledning til ledere og ansatte samt varetager processen omkring at hjælpe medarbejderne videre i arbejdslivet.

Rådgivning og udvikling af medarbejdere

Talent Strategy:

Vi arbejder med at identificere talentmassen i virksomheden. Vi hjælper med at udvikle talentprogrammer for at tiltrække og fastholde de bedste talenter. Dette indeholder blandt andet Future Masterclass programmet for ledelse og fremtidens ledere.

Future Masterclass indeholder blandt andet 2 dages workshop med fokus på fremtidens muligheder og udfordringer og de forandringer, der skal til for at bevare konkurrencefordelene.

People Strategy:

Vi udarbejder stærke ledelsesforankrede strategier på hvordan organisationen kan optimeres og udvikle sig for at styre udviklingen fremad i virksomheden.

Dette kan blandt andet indeholde en PAEI-analyse af performanceniveaer, udviklingsprogrammer på team- og individniveau samt strategiske indsatsmuligheder på hele personaleområdet. Denne metode hjælper med at afklare om kunden har det rette medarbejdermix, om der er den nødvendige kompetence-pipeline for fremtiden, om vi er ledelsesmæssigt på det nødvendige niveau, og om der er den nødvendige agilitet og omstillingsparathed i organisationen.

Mulighed for advisory board aktiviteter.


Outplacement
Vi bidrager til udarbejdelse af strategi, plan og gennemføring af omstillingsprocessen. Målsætningen er at bevare produktiviteten i virksomheden gennem hele processen og bidrage til at personerne, der afslutter arbejdsforholdet kommer over i nyt job.

Personalhuset Staffing Group har udarbejdet en 7-moduls program, der skal bidrage til hele processen omkring omstilling af medarbejdere på alle niveauer.

Samarbejdspartnere/underleverandører
Charlotte Westh
Peter Dalhoff

Forespørgsel

Har du behov for en personaleløsning (rekruttering, vikar, outplacement…)? Send en uforpligtende forespørgsel og vi kontakter dig indenfor 24 timer.