Search & Selection

Personalhuset Search & Selection tilbyder ydelser inden for rekruttering og udvælgelse af ledere, specialister og medarbejdere til fastansættelse. Vi er et af Nordens ledende rekrutterings- og rådgivningsvirksomheder, og har erfarne og højt kvalificerede medarbejdere med kendskab til netop din branche.

Vores rekrutteringskoncepter: 

  • Tydelig rekrutteringsproces
  • Search /direkte søg på medarbejdere
  • Kombineret rekrutteringsproces med annoncering og search
  • Vurdering af eksterne eller interne kandidater

Vi har et af branchens bedste rekrutteringskoncepter med mulighed for at skræddersy efter den enkelte kundes behov.

Analyse af kundens rekrutteringsbehov
Rekrutteringsprocessen starter med en grundig gennemgang af stillings- og kravanalyse hvor organisationen, stillingens indhold og kriterier for valg af kandidat beskrives. At forstå hvad det er, der gør at den rette kandidat passer ind i din virksomhed, er vores bidrag til værdiskabelse.

Tiltræk og motiver de bedste kandidater
Kampen om de bedste kandidater er hård. Hvorfor skal kandidaten vælge at arbejde for dig? Vi laver en rekrutteringsplan for at sikre at de bedste kandidater får lyst til at arbejde for din organisation, samtidig med at vi opretholder kandidatens motivation gennem hele processen.

Det rigtige valg
Udvælgelsesfasen gennemføres efter de metoder som gennem forskning og erfaring har vist sig at være bedst til at forudsige jobsucces. Kandidatens kompetenceprofil kortlægges i forhold til motivation, viden, personlige egenskaber og færdigheder. Vi bruger strukturerede interviews, personlighedsanalyse, færdighedstests, relevante case-opgaver og referenceinterview.

Få det bedste ud af ansættelsen
Ved at genbruge evalueringsinformation fremskaffet gennem rekrutteringsprocessen kan vi hjælpe dig til at integrere den nyansatte på bedst mulig måde. Den nyansatte og vedkommendes nærmeste leder får ekspertråd for at sikre bedst mulig ydelse hurtigst muligt. Der følges op på kunde og arbejdsgiver i prøvetiden for at sikre god udvikling.

Forespørgsel

Har du behov for en personaleløsning (rekruttering, vikar, outplacement…)? Send en uforpligtende forespørgsel og vi kontakter dig indenfor 24 timer.